24 syyskuu, 2024 2 min lukea

Beauty By Us on Oulussa toimiva kauneussalonki ja myymälä. Pääsimme haastattelemaan Beauty By Us:n hiustaiteilijaa ja omistajaa Enna Karppinen-Keskimölöä.

Liiketilasi on upea. Mikä on toiminut suunnittelussa punaisena lankana ja miten kokonaisuus mielestäsi onnistui?

  • Kiitos! Meidän tilan suunnittelijana toimi Eevi Vihinen, joka otti erittäin hyvin koppia visiostani ja huomioi tarpeemme tässä tilassa. Tarvitsimme elegantin ja harmonisen tilan, jossa voimme tehdä ehostuspalveluja inspiroivassa ja luovassa tilassa. Eevi valitsi tilaan rauhoittavan väripaletin, jossa pehmeät sävyt tuovat hyvin esiin avoimuutta ja ilmavuutta. Seinissä käytettiin myös hieman kimmeltävää kultamaalia, joka loi upean taustan muun muassa Lasitehtaan Kaari-peileille! Lattian ja tiskin marmoripinnat, kaarielementit, tilan keskellä seisova magnolia-puu sekä laadukkaat huonekalut ja sisustuselementit takasivat ylellisen ja erottuvan lopputuloksen. Valaistuksessa käytettiin hyväksi suurista ikkunoista tulvivaa luonnonvaloa ja kokonaisuus on mielestäni raikas, heleä ja yhteneväinen! Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
Lasitehtaan Kaari-peilit kauneussalongissa.

Mikä on sinun lempipaikka uudessa liiketilassasi?

  • Ehdottomasti omat kampauspisteeni! Italialaiset tuolit, Lasitehtaan Kaari-peilit sekä mittatilauksena teetetyt marmoritasot luovat ylellisen fiiliksen niin itselle kuin asiakkaalle. Paikalla on myös symbolinen merkitys; siinä naiset näkevät itsensä kauniina heidän elämänsä tärkeinä hetkinä!

Millainen sisustaja olet?

  • Täytyy sanoa, että olen aika huolimaton sisustaja, enkä ole kovin uskollinen millekään tyylille; rakastan vain kaikkea silmää miellyttävää ja niitä asioita on paljon! Siksikin halusin luottaa projektissa ammattilaiseen, jotta sisustuksesta ei tule suttuinen, vaan tarkkaan harkittu ja eheä.

Liiketilassasi on Lasitehtaan peilejä. Mitä ne tuo sisustukseesi?

  • Peilit on ehdottomasti tämän tilan kruununjalokivi ja katseiden vangitsija. Niiden edessä on ilo työskennellä, ja olla ehostettavana! Valo tekee peileistä aivan erityiset, ja heijaistuksesta huomaa, että peilit ovat laadukkaita ja jykeviä. Ne oli myös todella kätevät asentaa! Olenkin saanut paljon kehuja peileistä niin paikan päällä täällä liikkeessä kuin somessakin. Eevi teki vielä hauskan ratkaisun laittaa joka toinen peili väärinpäin, en olisi ikinä itse keksinyt moista!

Mikä liiketilan sisustuksessa on ollut erityisen tärkeää?

  • Meille tärkeää tilassa oli kokemuksen luominen, eli se että asiakkaamme saa tulla tänne juuri sellaisena kuin on ja nauttia rauhallisen hetken ylellisessä tilassa sekä luottaa laadukkaaseen palveluun. Totta kai tilassa pitää olla myös käytännön asiat kunnossa, ja olimme tarkkoja yksityiskohdista. Sisustuksen piti myös kuvastaa meitä brändinä, ja haluammekin profiloitua kaunistamisen ja ehostamisen kärkijoukkoihin!
    Lasitehtaan Kaari-peili kampaamossa.
    Kauneussalongissa on Lasitehtaan erikokoisia Kaari-peilejä, pääset Kaari-peileihin tästä.