Hakutulokset

Kaikki verkkokaupan peilit ovat 4 mm paksuja paitsi Saari ja Majakka, jotka valmistetaan 6mm paksuina. Peileissä on takana aina turvakalvo, joka suojaa mahdollisessa rikkoutumistilanteessa. Suojakalvo pitää peilin palaset paremmin yhdessä ja se ei rikkoudu niin pieniksi osiksi kuin ilman kalvoa.

Taustavalaistut peilit
Peilien takana on 25mm paksu runko jonka sisälle mahtuu mukana tuleva muuntaja. Muuntajan voi sijoittaa varsin vapaasti peilin keskialueelle rungon sisään. Peili kiinnitetään seinään mukana tulevalla alumiinikiskolla. Kiinnitysruuvit valitaan seinämateriaalin mukaan ja ne eivät kuulu toimitukseen.

Käytämme vain laadukkaita, premium-luokan LED-nauhoja ja niiden käyttöikä on 50 000 tuntia.

LED-valot ovat saatavilla vakiona sekä neutraalin 4000K sävyisenä että lämpimänä 3000K sävyssä. Myös muut valosävyt ovat mahdollisia tilauksesta.

Valopeilin asennusohje
https://youtu.be/LenwXR3R_04?si=hcOCM2IHEAHpQH3D

Kehyspeilien asennusohje
https://youtu.be/bhzRGE3UDls?si=UGHEwCspAtd_mKNx

Kaari-peilin ja muiden kehyksettömien peilien asennus koukuilla
https://youtu.be/10AcisqNY6E?si=nQVZBcdVKyDIJie_

Peilin asennus vapaalle seinälle ei vaadi erityisiä mittoja, varmista vain että haluamasi koko mahtuu seinälle ja mieti millä haluat kiinnittää peilin. Kannattaa lukea välilehdeltä “Asennus” tarkemmin eri asennustavoista.

Jos haluat asentaa peilin tiukkaan aukkoon jossa on joko sivu- tai korkeussuuntaan seinä/katto/lattia niin mitoitus pitää tehdä tarkasti. Mittaa ja ilmoita aina tarkat ja tiukat mitat ilman mitään vähennyksiä, lisäyksiä tai pyöristyksiä ja sovitaan yhdessä sopiva mitoitus, erikoismittaisista kannattaa kysyä meiltä myynti@lasitehdas.com.  Muista että lasituotteissa tarkat ja oikeat mitat ovat tärkeitä, asennusvara on pieni. Mittaus on kuitenkin helppo tehdä itsekin kun noudattaa huolellisuutta ja näitä ohjeita.

Mittaukseen riittää ehjä ja toimiva rullamitta. Lasermittariakin voi käyttää, mutta tarkista silti mitat myös rullamitalla. Esimerkiksi laatoissa laserin säde voi mennä lasitetun pinnan läpi yllättävänkin syvälle ja se antaa silloin liian suuren mitan.

Mitat tulee aina ottaa valmiista pinnasta, johon peili asennetaan.

1. Mittaa leveys ylhäältä, keskeltä ja alhaalta
2. Mittaa korkeus vasemmalta, keskeltä ja oikealta

Jos mitoissa on eroa, niin selvitä myös mikä sivu on vinossa, käytä apuna vatupassia. Ota aina myös valokuva aukosta mihin peili on tulossa ja lähetä se meille.

Ilmoita tiukat mitat meille ja sovitaan tarkempi mitoitus millä haluat peilin valmistettavan. Meidän suositus on tehdä 10mm matalampi ja kapeampi peili kuin aukko. Tämän kokoisen peilin saa kohtuullisesti asennettua myös itse. Peili rikkoutuu helposti varsinkin reunoista jos se osuu esimerkiksi laattaseinään. Peili asennetaan liimaamalla ja nostetaan varovasti paikalleen. Tiukempikin mitoitus on mahdollinen, mutta silloin asennuksessa pitää olla entistä varovaisempi.